Източник: Анадолу Медицински Център Около 15% от раковите заболявания при

...
Източник: Анадолу Медицински Център Около 15% от раковите заболявания при
Коментари Харесай

Ракът, който най-често засяга децата

Източник: Анадолу Медицински Център

Около 15% от раковите болести при деца и тинейджъри са сарком . Според Националния раков указател, в България годишно се откриват към 300 случая на сарком . Лечението изисква опит и профилирани знания, по тази причина съгласно интернационалните стандарти и насоки за добра клинична процедура, саркомите би трябвало да се лекуват в профилирани центрове от лекари, подготвени да слагат диагноза и да лекуват саркоми.

Сарком е общото название на всички типове злокачествени тумори на съединителната тъкан , участващa в образуването на костите: външна обвивка на костите, хрущял, костна тъкан, стави. Най-често визира дългите кости на ръцете и краката, заради което е известен като рак на костите. Саркомите се срещат рядко, само че са извънредно рискови, защото нямат отличителни признаци и признаци, а се развиват и популяризират бързо.

За битка с подлото онкологично заболяване, което покосява най-вече деца и младежи,

Анадолу Медицински Център обособи Специализиран център за лекуване на сарком. Центърът има мултидисциплинарна конструкция, която обгръща експерти по здравна онкология, радиационна онкология, педиатрична онкология, ортопедична хирургия, патология.

В Центърът се лекуват злокачествени тумори на кости и меки тъкани, в това число остеосарком, сарком на Ewing, хондросарком, фибросарком, метастазен карцином, миелом и други метастатични костни тумори. Нашите лекари имат богат опит в редки и тежки типове остеосарком, при които се употребяват специфични хирургични процедури за премахване на тумора, тъй че да се запазят засегнатите крака и се ползва ротационна пластика. Мултидисциплинарният екип работи дружно, с цел да направи цялостна оценка и да предложи най-подходящия вид за лекуване, поради здравето на пациента, възрастта му и хода на болестта.

Свързани публикации.. Анадолу със профилиран център за битка с урологични тумори 0 Анадолу Медицински Център с премия „ Сигурност на пациента “ 0 Колоректален рак – муден, само че гибелен 0

Анадолу Медицински Център разполага с нужното модерно и точно съоръжение и ползва новаторски подходи към лекуването на пациентите. Лечението на сарком в Анадолу Медицински Център има редица преимущества:

Точност и скорост при диагностициране; Комбинация от американски и европейски способи на лечение; Използване на съвременно оборудване;

Повече за типовете сарком, за признаците и признаците на болестта, комплексната диагностика и актуалните способи за лекуване на тези злокачествени болести ще

откриете тук.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР