Източник: Амджен България Амджен България бе обявена за един от

...
Източник: Амджен България Амджен България бе обявена за един от
Коментари Харесай

Амджен България с престижен сертификат

Източник: Амджен България

Амджен България бе оповестена за един от най-хубавите работодатели в страната за 2018 година Официалният документ от института Top Employers бе връчен на специфична гала в Амстердам.

Българският офис на биомафрамцевтичната компания получава влиятелното самопризнание за трета поредна година. То е за положителните условия на труд, които обезпечава на чиновниците си, високият стандарт и сполучливите управнически практики за развиване на гения на заетите във всички равнища на организацията.

„ Гордеем се безпределно с влиятелния документ, който Амджен България получава за трети път. Оценката на Top Employers Institute е самопризнание за напъните, които компанията поставя като шеф. Ние се стремим да усъвършенстваме непрекъснато работния развой и да подкрепяме сполучливото развиване на чиновниците си”, сподели доктор Красимира Чемишанска, изпълнителен шеф на Амджен България.

Всяка година Институтът Top Employers дефинира най-хубавите работодатели в света. Това става посредством подробен разбор на процедурите и практиките им в области като съществени и спомагателни придобивки, работна среда, образования, кариерно развиване и вътрешна корпоративна просвета. За да се укрепи още повече валидността на процеса, всичката събрана информация се подлага на самостоятелен одит.

Свързани публикации.. Изпълнителният шеф на Софарма с влиятелна премия 0 Нов метод в предварителната защита на атеросклероза 0 Алтерко Роботикс пуска неповторим смарт термометър за деца – MyKi Care 0

„ Изследването ни за 2018 г демонстрира, че фирмите, сертифицирани като водещи работодатели в България, слагат преди всичко развиването на своя екип и непрестанно работят за усъвършенстване на практиките си за развиване на човешките запаси и човешкия капитал. Амджен България за трети път е част от селектирана група работодатели. Те могат да се възприемат като част от изключителната група на най-хубавите работодатели в света - достижение, с което в действителност могат да се гордеят”, разяснява Дейвид Плинк, който е изпълнителен шеф на института Top Employers.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР