Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода

...
Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода
Коментари Харесай

Брад Пит разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие

Изтичането в пресата на част от документите, обвързвана с развода сред Брад Пит и Анджелина Джоли, се оказа изключително мъчително и за артиста. Оказва се, че той не е подозирал за желанието на някогашната му към този момент половинка да употребява домашното принуждение като фактор в борбата за децата и подялбата на имуществото им.

Според информациите в медиите, юристите на Джоли са декларирали пред съдията, че са подготвени да дават доказателства за домашно принуждение от страна на Брад Пит, в случай че това е належащо. Освен това, Анджелина и децата били подготвени да свидетелстват против него, написа EVA.bg.

Едва в този момент 57-годишният Пит научава за тези планове. „ Сърцето му е разрушено. Той постоянно е признавал за проблемите си с алкохола, с марихуаната. Спря да пие, промени се и мислеше, че всичко е зад тила им. Както във всеки брак, те с Джоли също минаваха през компликации, само че е отчаян, че може да бъде умишлен за домакински принудител “, разкриват близки до артиста.

Повод за подаване на документи за бракоразвод от страна на Анджелина бе кавгата сред Брад Пит и осиновения им наследник Мадокс по време на полет в частен аероплан, когато съгласно актрисата се е стигнало до вербално и физическо принуждение. След намесата на обществените служби и даже ФБР в следствието на въпросния случай, Пит бе публично оправдан.

Според актрисата обаче въпросната преживелица била единствено финалната капка, преляла чашата. И повода двамата към момента да се връщат обратно и да напомнят моменти от брака си е, че публично към момента не са разведени. Продължава борбата за попечителството над децата и не могат да се схванат за подялбата на имуществото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР