Изтичането на във Варненското езеро е спряно. Повторната авария на

...
Изтичането на във Варненското езеро е спряно. Повторната авария на
Коментари Харесай

Спряно е изливането на фекални води във Варненско езеро

Изтичането на във Варненското езеро е спряно. Повторната повреда на тръбопровода, която породи при започване на тази година, е отстранена от и за сметка на компанията - реализатор на ремонта " Хидроремонт ИГ ", оповестява Българска национална телевизия.
Предстои вкопаването на тръбата под дъното на езерото. По план това е трябвало да се случи още през цялото време, само че и до момента не е ясно за какво не е станало, няма и наказани в съда поради пропуща.
 Шахта бълва фекални води във варненски квартал - СНИМКИ Шахта бълва фекални води във варненски квартал - СНИМКИ
Варненският квартал Виница е под вода поради проблем с канализацията. Шахта бълва като гейзер фекални води, съобщи кореспондентът на Б...
Тръбопроводът води битовите води на кварталите “Аспарухово ” и “Галата ” към пречиствателната станция. Припомняме, че при започване на годината се появиха пукнатини по новата тръба, откакто през предходната година се разбра, че общинските управляващи са си мълчали месеци наред за друга щета, провокирала голям разлив. От община Варна обявиха, че повода за новата повреда е неравното дъно на Варненското езеро .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР