Изтеглянето на руските сили от стратегически важен град в Източна

...
Изтеглянето на руските сили от стратегически важен град в Източна
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров се присмя на руската военна машина, праща малолетните си синове на фронта

Изтеглянето на съветските сили от стратегически значим град в Източна Украйна провокира нещо извънредно за съвременна Русия: обществено присмиване на висшето управление от съдружници на президента Владимир Путин, разяснява през днешния ден в Ройтерс.

Руската загуба на бастиона Лиман в Източна Украйна засегна чеченския водач Рамзан Кадиров, който е непосредствен до Путин след гибелта на татко си в бомбена офанзива в Грозни през 2004 година

Кадиров съобщи, че Русия би трябвало да обмисли потреблението на тактическо нуклеарно оръжие с дребна мощ в Украйна в отговор на загубата.

Ядреното предизвестие се появи на челни позиции в медиите, само че обществената рецензия към висшите съветски генерали може да се окаже още по-сериозна в Русия, където сходни дейности от страна на висшите ешелони са табу, отбелязва Ройтерс.

" Връзкарството в армията няма да докара до нищо положително ", счита Кадиров, съгласно който " командващият съветските сили в региона би трябвало да бъде разжалван и изпратен на фронтовата линия с оръжие в ръце, с цел да измие срама си с кръв ".

Днес Кадиров съобщи, че изпраща тримата си сина, двама от които малолетни, на фронта в Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

" Време е да се потвърдят в действителна борба, единствено мога да поздравявам това предпочитание ", написа той в Телеграм.

Кадиров съобщи, че Ахмад (16 г.), Ели (15 г.) и Адам (14 г.) са обучавани за борба от най-ранна възраст, като настоя, че " не се майтапи ". 
По обявата работи: Георги Николов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР