Изтече крайният срок за подаване на заявления за участие в

...
Изтече крайният срок за подаване на заявления за участие в
Коментари Харесай

24 партии подадоха документи за изборите

Изтече крайният период за подаване на заявки за присъединяване в идните предварителни парламентарни избори. 24 партии и 7 обединения са заявили в Централната изборна комисия предпочитание да вземат участие във вота на 2 октомври.

Спокойно и без нормалния напор в последния ден протече подаването на документи за присъединяване в предварителния парламентарен избор. Сред избралите да внесат подписи часове преди крайния период беше и партия " Атака ". Лидерът ѝ Волен Сидеров изясни, че упоритостта е да се върнат в Народното събрание.

Всички подали заявки в последния миг ще получат регистрация в изискване на неприключила инспекция. След като Групово дело ГРАО ревизира подкрепящите подписки, ще стане явен окончателният брой на записаните обединения.

До 27 ми август могат да се вършат промени в съставите на обединенията, напомня БНР. Това е и срокът, в който би трябвало да стане ясно дали " Продължаваме промяната " и " Демократична България " ще се явят независимо или взаимно. В околните дни следва среща на лидерско равнище, след която ще стане ясно крайното решение. До 30 август би трябвало да се записват кандидат-депутатските листи, а на 31-ви ще бъде теглен жребият за поредността на обединенията в бюлетината.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР