Изтъкани ли сте от желание да обсебвате и ревнувате и

...
Изтъкани ли сте от желание да обсебвате и ревнувате и
Коментари Харесай

Езотеричният хороскоп от Алена разкрива имате ли черна магия и какви са полезните ходове за Вас през юни

Изтъкани ли сте от предпочитание да обсебвате и ревнувате и по какъв начин да подредите околния си свят, ето ги препоръките на Светлана Тилкова. Най-добрият български астролог Светлана Тилкова-Алена приготви особено таен хороскоп за юни, оповестява " Флагман ". Вижте от какво да се пазите и кои ще са потребните ходове за вас през този месец. Съветите на Алена са скъпи!
ОВЕН

Каквото и да се случва към вас и с вас, не трябва да прибягвате до енергийно влияние. Не съумеете ли да осъзнаете, че магиите вредят и на вас, ще разрушите освен личния, само че и живота на хората, с които ориста ви е събрала. Зоната на Мрака не е вашият земен парадайс. Забравете изкушението да се потопите в методите на Злото, с цел да сте сполучливи - сривът ви е обезпечен.

ТЕЛЕЦ

Огледайте се и ще видите, че действителността е постоянно доста по-различна от фантазията, само че се постарайте да не вредите посредством силите на Злото, единствено с цел да се случи вашата действителност, или пък поради неосъществената огромна цел, която мъчно ще достигнете, в случай че прибегнете до вълшебства, тъй като ще се неуспехите, само че и ще търпите кармично наказване.

БЛИЗНАЦИ

Искате да сте ценени, само че не осъзнавате, че е редно да почитате мнението и желанията на хората измежду които битувате, като не им завиждате и да не употребявате вълшебства, а ги спечелите на ваша страна - резултата ще е обезпечено противоположен. През този месец ще съумеете най-накрая да осъзнаете качествата, които без енергийно влияние, ще ви поведат към житейския връх.

РАК

Въпреки че сте видимо смели и подготвени на решителни дейности, вашата нерешителност, подбудена от неприятни стечения на събитията е главната причина за неумението ви да повярвате в себе си и опциите си за триумф без енергийно влияние. От вас зависи да сте в първите редици избрали зоната на Светлината.

ЛЪВ

Забравете фантазията си да получите помощ. Разчитайте на вашата храброст и с готовност поемете по отреденият ви път, откакто знаете коя е посоката. Не бива да очаквате упреци и рецензии. За вас е от голяма важност да се научите да живеете в синхрон с обществото и неговите условия, без да прибягвате до вълшебства и гадатели и да вършиме опити за нахлуване в незримия свят.

ДЕВА

Не ви върви, само че в действителност трудностите са краткотрайни и невървежът е ваша фикция. Застоят е потребен за вас, с цел да се огледате. Не търсете повода в магия, в случай че нещата не се получават както го очаквате. Не търсете метод да ви е отстраняват, тъй като няма такава. Отдадени сте в интерес на другите хора, само че давате повече от нужното от себе си, печелите си врагове, поради непоисканото положително, което вършиме.

ВЕЗНИ

Мечтаете положителната самодива да ви позлати за момент или да ви подари мечтания връх. През този месец ще се наложи да постигате задачите си с труд и без намесата на незримия свят. Упорити, амбициозни и уверени в дейностите си, вие сте прекомерно независими, по тази причина имате и неприятели, само че не мислете, че ви вършат вълшебства. По-скоро се опасяват да ви вредят, с цел да не им мъстите, в случай че научите. Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества .
СКОРПИОН

Готови сте да мъстите поради вредите, които съгласно всезнаеща гадателка са ви нанесли благодарение на магия. Имате задачата да осъзнаете грешките си и да се възползвате от препоръките на близките, а също да свикнете да съжителствате с хората, без боязън, че ще бъдете лишени от персоналната си независимост или ще ви влияят с вълшебства. Побеждавайте с със силата на Доброто и Светлината.

СТРЕЛЕЦ

Защо ли сте изтъкани от подозрения и си мислите, че сте се озовали в пъкъла, а не се огледате и не видите къде грешите. През този месец сте изпълнени с съмнение в себе си и във всички останали. Изтъкани сте от предпочитание да обсебвате и ревнувате безумно и естествено да прибягвате до вълшебства, тъй като някой ви е подшушнал, че са безвредно локумче, което обаче може да поболее и вас и други хора - по-добре не се лакомете да го опитате.

КОЗИРОГ

Имате доста капацитет в себе си, който още не сте разгърнали. Преценете какво ви пречи да изживеете пълноценно живота си, като ви подтиква да употребявате незримия свят в нечия щета. Добре е за вас да застанете в зоната на Светлината и да забравите злото, обвързвано с незримия свят, тъй като ударите ще се стоварят върху вас самите.

ВОДОЛЕЙ

Намерете своята среда, в която да ви схващат и да разбирате близките. Бъдете измежду хората, които ще се научите да цените и ще се откажете да вредите със знанията си за незримия свят, а и не се знае дали за същинските, в случай че не сте особено подготвени. От вас зависи дали ще се доверите на магове и ще успявате с вълшебства, които в един миг ще са причина за неуспеха ви, или ще изберете да останете в зоната на Светлината.

РИБИ

Чувствителни към рецензия и предпочитащи чашката, през този месец сте податливи на въздействие, склонни да се носите безпределно дълго по вълните на фантазиите и фантазиите си, бъдете в зоната на Светлината. Това, което ви се случва през месеца не е наказване, а е ваш избор, с цел да съумеете да преодолеете своите негативни качества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР