Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма

...
Изследванията не са установили наличие на отровни вещества в организма
Коментари Харесай

Изследванията на Навални не са установили отрова в организма му

Изследванията не са открили съществуване на отровни субстанции в организма на рецензия на Кремъл Алексей Навални, който е в реанимацията на болница за незабавна здравна помощ в сибирския град Омск. Това съобщи заместникът на основния доктор на болничното заведение Анатолий Калиниченко, представен от Ройтерс и ТАСС.

"Вероятно диагнозата "отравяне " остава някъде в дълбините на нашето схващане. Не считаме обаче, че пациентът е претърпял отравяне ", сподели лекарят. Той заяви, че към този момент е открита точната диагноза за положението на Навални, само че акцентира, че няма да я огласява пред медиите. За диагнозата са известени брачната половинка и братът на пациента, съобщи Калиниченко.

Кира Ярмиш, говорителката на Навални, заяви през вчерашния ден, че по време на полет от сибирския град Томск до Москва съветският опозиционер изгубил схващане и самолетът кацнал по неотложност в Омск. Блогърът бил превозен до болница, където е настанен в кома. Съобщено бе, че той е подложен на уред за изкуствена вентилация на белите дробове.

Според Ярмиш Навални, който пил чай в кафене в Томск преди полета за Москва, е бил токсичен.

По-рано бе обявено, че Навални, който е в реанимация след хипотетично отравяне, няма да бъде откаран в чужбина за лекуване, тъй като съгласно основния доктор на болничното заведение в Омск положението му е несигурно.

Франция и Германия предложиха през вчерашния ден да окажат всякаква здравна помощ на Навали, а медицински аероплан бе изпратен през нощта от немска неправителствена организация за да откара Навални в Германия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР