Изследване в Република Южна Африка установи, че антителата срещу доминиращия

...
Изследване в Република Южна Африка установи, че антителата срещу доминиращия
Коментари Харесай

Учени: Антителата срещу южноафриканския вариант на COVID-19 пазят от другите мутации

Изследване в Република Южна Африка откри, че антителата против преобладаващия в страната вид на предотвратява заразяването с другите варианти, заяви Ройтерс.
Резултатите от опитите в лабораторни условия дават вяра, че ваксини против COVID-19 въз основата на разновидността 501Y.V2, разпознат в страната в края на предходната година, могат да пазят против голям брой други разновидности на вируса, които циркулират по света.
 Южноафриканският Кунчев е сигурен, че няма натурален имунитет против южноафриканския ковид – дали? Южноафриканският Кунчев е сигурен, че няма натурален имунитет против южноафриканския ковид – дали?
Няма отбрана от прекаран към този момент COVID-19 против южноафриканския ковид, в случай че си боледувал от различен вид на SARS-CoV-2. Това твърди гл...
“Използвахме плазма от хора, инфектирани при последната вълна с разновидността 501Y.V2 и я използвахме против вируса от първата вълна и установихме, че тя може да обезврежда, несъмнено, не по метода, по който може да обезврежда този вид, само че в действителност го прави напълно добре “, сподели Алекс Сигал от Африканския здравен проучвателен институт, представен от БТВ. Според него имунизациите, основани при отчитане на разновидността, може да пазят и против другите разновидности на вируса.
Компаниите AstraZeneca и JohnsonJohnson към този момент създават ваксини въз основа на южноафриканската вариация. Moderna към този момент е приспособила своята ваксина и ще я подложи на клинични проби върху хора “, разгласи Салим Абдул Карим, основен консултант на южноафриканското държавното управление за COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР