Изследване на американски учени изяснява кой повече желае секс –

...
Изследване на американски учени изяснява кой повече желае секс –
Коментари Харесай

Кой се нуждае повече от секс – мъжът или жената?

Изследване на американски учени обяснява кой повече желае секс – дамата или мъжът. В юношеските години момчетата мислят за секс доста по-често, в сравнение с девойките. С възрастта желанието за сексуален контакт по няколко пъти дневно при тях се притъпява и влечението става по-рядко. При дамите обаче е тъкмо противоположното – колкото са на повече години, толкоз повече им се желае. Но пък неочакваното възбуждане при мъжете е по-често.
На процедура по-силната половина на човечеството се нуждае повече от полови контакти. Това се изяснява с обстоятелството, че мъжете по природа са програмирани да предават генетичната си информация. Но това не е окончателният отговор на въпроса.
А при дамите за секс е нужна и прочувствена връзка с колегата. Тя подсъзнателно търси покровител и асистент, който ще я пази и нея, и бъдещото им поколение, разясняват лекари сексолози.
Експертите потвърждават, че множеството хора имат потребност от романтика в любовта, а сексът за тях идва по-късно, т.е. – стои на втори проект. При това за дамите по-важни са връзките с обичания. Докато за мъжете половата непосредственост не е нищо друго, с изключение на физическо наслаждение. Доказателство за това е мастурбацията в ранна възраст при тях, а влюбването им в девойки идва по-късно.
При представителките на нежния пол е противоположното – те влизат в сексуален контакт, когато имат връзки с мъжа. Според резултатите от американското изследване излиза наяве, че младите дами са по-склонни от мъжете към еднополова обич. В продължение на целия си живот те трансформират желанията си в секса. Силната половина на човечеството избира непоклатимост, заради което мъжете постоянно се държат еднакво.
И по този начин – кой повече желае секс – дамата или мъжът? Учените настояват – дамата. И по тази причина си има аргументи. За мъжете половата непосредственост е единствено един прелестен физически контакт, където върховото наслаждение се доближава при изпразването и трае към 4 секунди.
При дамите по време на секс се задейства цяла гама от усеща, като се стартира още от прелюдията. Освен това те са способни да изпитат по няколко оргазма по време на един сексуален акт. А това значи, че удоволствието им се умножава по няколко пъти. С времето им се желае тази приятност да я изпитват непрекъснато, става нещо като опиат, от който няма отричане. Поради това дамите по-често желаят фамилиарност от мъжете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР