Изследователите на темата за неидентифицирани летящи обекти изучават 350-годишен случай

...
Изследователите на темата за неидентифицирани летящи обекти изучават 350-годишен случай
Коментари Харесай

Рибари гледат НЛО през 1665 г.

Изследователите на тематиката за неидентифицирани летящи обекти учат 350-годишен случай на НЛО, който остава мистерия до през днешния ден. Инцидентът се разиграва следобяд на 8 април 1665 година към 14 часа, когато група риболовци, закотвени покрай Берхофт, Германия, стават очевидци на това, което те разказват като „ кораби в небето “, участващи в борба.

„ След известно време от небето се появява плоска, кръгла форма, като паница или огромна мъжка шапка “, написа Еразъм Франсис, който събира вестникарски и всевъзможни други свидетелства за случая през 1689 г.„ Цветът му е с цвета на потъмняващата луна и той се носи тъкмо над църквата „ Свети Никола “. Там той остава имобилен до вечерта. Рибарите, разчувствани до гибел, не желаят повече да гледат това представление и закриват лицата си с ръце.

Според отчета на Франсис хората, които са били очевидци на невероятните неща в небето, скоро се разболяват и страдат от трептене и болки в главата и крайниците. По-късно целият случай е счетен за „ непонятен ", а повода за признаците на мъжете по този начин и не е открита.

В своя разбор от юни 2015 година откривателите Крис Обек и Мартин Шоу преглеждат няколко вероятни пояснения за това, което риболовците виждат, само че не доближават до финален отговор. В последна сметка те вършат умозаключение, че става дума за наблюдаване на НЛО, без значение че не може да се каже дали е било едно от първите в историята. Все отново за него има свидетелства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР