Изселник в САЩ дари на община Мадан техника за косене.

...
Изселник в САЩ дари на община Мадан техника за косене.
Коментари Харесай

Изселник в САЩ дари на община Мадан техника за косене

Изселник в Съединени американски щати подари на община Мадан техника за косене. Служителите на Общинското дружество „ Благоустройство на територията” към този момент ще работят с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- елементарно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева, оповестиха от локалната администрация.
Новото съоръжение е подаяние от 29-годишния маданчанин Николай Николов.
" Градът, а и в много села, които съумях да видя, нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато отпътувах за Америка. Тук проличава, че се работи доста и мисля, че е редно всеки да способства за развиването на Мадан по един или различен метод. Адмирации към управлението и екипа от общината! ",сподели донорът.
Преди повече от 6 години младият мъж отпътува за Америка. След дългогодишното си престояване в " страната на неограничените благоприятни условия " Николай се прибрал в Мадан за няколко седмици отмора.
Останал очарован от смяната, която вижда в града. Очарован от протичащото, младият мъж взема решение да закупи и подари техниката на общината.
" Сърдечни благодарности към Ники за неповторимия му жест. Останах прелестно сюрпризиран, само че и извънредно благополучен, тъй като самодейността му демонстрира, че младото потомство милее за Мадан и също желае общината да продължи да се развива, а това е извънредно радващо и носещо вяра ", сподели кметът на общината Фахри Молайсенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР