Изрязаните дисплеи тъкмо започнаха да стават модерни... Компанията, отговорна за

...
Изрязаните дисплеи тъкмо започнаха да стават модерни... Компанията, отговорна за
Коментари Харесай

Apple ще елиминира прореза в екрана в наследниците на iPhone X?



Изрязаните екрани таман започнаха да стават съвременни... Компанията, виновна за основаването на тази наклонност, обаче може би не има намерение да я поддържа изключително дълго. Според клюки смарт телефоните Apple, които ще видят бял свят през 2019 година, няма да бъдет с изрязани екрани. Говори се, че се водят договаряния с снабдители на съставни елементи, които би трябвало да разрешат поместването на съответните датчици зад екрана, без това да окаже въздействие върху тяхната функционалност.

Всъщност, ясно е, че по този начин коментираният разрез в екрана на iPhone X е компромисно решение. Apple сътвори за флагмана си система за различаване на лица, чиито хардуер няма по какъв начин да бъде прикрит в устройство с толкоз минимални рамки. В последна сметка става дума за загуба на скъпа екранна повърхност...

Прочетете още: MWC 2018: 11 смарт телефона с дизайн като на iPhone X

Уверени сме, че в бъдеще производителите ще намерят способи да скрият всички датчици и камери зад екрана. Наскоро писахме за подобен патент на Samsung, който отваря опцията за екрани с съвсем 100-процентово покритие на предния панел на смарт телефона.

Обръщаме внимание, че съгласно слуховете премахването на прореза (ако въобще се случи) се чака едвам през 2019-та. През тази година компанията евентуално ще запази този детайл от дизайна, който към този момент се оказа изкопиран от доста производители.

Според различен слух от края на предходната година Apple приготвя три такива модела - 5,8-инчов сходен на тазгодишния iPhone X, 6,5-инчов огромен брат - нещо като iPhone XL - също с OLED екран и " на ниска цена " 6,1-инчов телефон с LCD екран. Всички те се чака да разполагат с новта система за различаване на лица.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР