Изрично няма как РНК-ваксините да доведат до стерилитет. На практика

...
Изрично няма как РНК-ваксините да доведат до стерилитет. На практика
Коментари Харесай

Води ли ваксината до безплодие? Говори наш професор от САЩ

Изрично няма по какъв начин РНК-ваксините да доведат до стерилитет. На процедура това не се следи. Когато се организираха тестванията на имунизациите предходната година – едно от нещата, които се следяха, е качеството на спермата у мъжете. Това не сподели никакви отклонения ", съобщи в ефира на Bulgaria ON AIR проф. Петър Стоилов от Катедрата по биохимия в университета Западна Вирджиния.

Той е безапелационен, че препаратите против ковид не провокират затруднения при бременност. Според специалиста няма и възможност всеобщата имунизация да докара до нови по-опасни разновидности на вируса.

Твърдението на френския вирусолог Люк Монтание, че антитела, основани от имунизацията, принуждават вируса да откри друго решение, обаче се оспорва от специалисти от целия свят. Сред тях и проф. Петър Стоилов от катедрата по биохимия в университета Западна Вирджиния.

" На процедура няма някакви доказателства за това. Всъщност доказателствата демонстрират, че това не е правилно ", уточни проф. Стоилов.

В момента проф. Стоилов управлява екип, който се занимава със секвенирането на новите разновидности в Западна Вирджиния. Експертизата му демонстрира, че те са се появили преди основаването на имунизациите или преди те да станат необятно налични. Категоричен е, че възникването им става на инцидентен принцип.

" Това, което вършат имунизациите, е прекъсването на разпространяването на вируса, като лимитират броя на хората, които могат да се заразят с него. Това понижава възможностите на вируса да мутира и надлежно да сътвори нови разновидности ", изясни биохимикът.

Той е сигурен: единственият метод да бъде преборена пандемията е всеобщата имунизация в целия свят, а всички препарати против Ковид-19, в това число РНК имунизациите, са безвредни.

" Тя е много по-безопасна от общоприетите ваксини. Тя не е нова технология. РНК-ваксините се създават повече от 20 години. Не са известни несъмнено измежду популацията, тъй като лиши доста време и старания ние да се уверим в това, че те са безвредни. Да разработим технологията, тъй че да се заобикалят страничните резултати ", посочи проф. Стоилов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР