Изразявам силната си подкрепа за благотворителната кампания за закупуване на

...
Изразявам силната си подкрепа за благотворителната кампания за закупуване на
Коментари Харесай

Габриел подкрепи кампанията за купуване на живи елхи „Посади надежда“

" Изразявам мощната си поддръжка за благотворителната акция за закупуване на живи елхи „ Посади вяра “ на министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева ". Това написа българският еврокомисар по „ Иновации,научни проучвания, просвета, обучение и юноша “ и заместник-председател на ЕНП Мария Габриел в профила си във Facebook. И продължи:

" Тази акция в партньорство с Фондация „ Искам бебе “ цели да подкрепи двойки с репродуктивни проблеми и е знак на това, че просвета и вяра вървят ръка за ръка. Тя е също мощно обръщение за запазване на околната среда. Тази седмица, Европейската комисия ще разгласява първата си връзка по връзки на Зеления пакт. Пожелавам елховите горички на вярата да са знак по какъв начин нашето потомство би трябвало да има грижата освен да планува бъдещето, само че на първо време да го прави допустимо за децата.

Да сбъднеш фантазия, да дариш вяра и да се погрижиш за идващото потомство е наша обща отговорност. И тази акция е мощна поръчка за това. Вярвам, че всички приготвени 10 000 елхички ще украсят домовете на хиляди български фамилии и по този начин ще подкрепят раждането на нов живот ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР