Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че повдигнатите му по-рано днес

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че повдигнатите му по-рано днес
Коментари Харесай

Нетаняху заяви, че повдигнатите му обвинения в корупция са държавен преврат срещу него

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че повдигнатите му по-рано през днешния ден от основния прокурор обвинявания в корупция, машинация и корист с доверие са "опит за държавен прелом против него ", съобщи Франс прес.

Нетаняху прикани "да се проверяват проверяващите " и сложи под подозрение независимостта на израелската правосъдна система. Той дефинира обвинявания като погрешни и политически стимулирани.

Нетаняху не можа да сформира държавно управление след произвелите се на два пъти през тази година парламентарни избори, частично поради проблемите си с правораздаването, а е допустимо в околните месеци да се състоят за трети път парламентарни избори, отбелязва Асошиейтед прес.

Прокуратурата в Израел подвежда под отговорност Нетаняху за корупция

Израелският министър председател даде обещание да продължи да ръководи страната отговорно и в сходство със закона, добавя ТАСС. Той сподели, че в този момент претърпява доста тежък както за него, по този начин и за фамилията му миг, само че няма да се откаже да управлява страната.
Главният политически конкурент на Нетаняху Бени Ганц съобщи, че повдигнатите на премиера обвинявания бележат "много печален ден за Израел ". Нетаняху става първият притеглен под правосъдна отговорност настоящ министър председател на Израел в историята на страната, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР