Израелският министър на културата Мири Регев определи като грешка присъствието

...
Израелският министър на културата Мири Регев определи като грешка присъствието
Коментари Харесай

Израелски министър разкритикува Мадона и гастрола й на Евровизия

Израелският министър на културата Мири Регев дефинира като " неточност " наличието на палестински флагове върху гърбовете на балетистите на Мадона по време на гастрола й на финала на състезанието " Евровизия 2019 " , съобщи Агенция Франс Прес. " Това е неточност, не би трябвало да се намесва политиката в една културна демонстрация, с цялото почитание, което изпитвам към Мадона ", съобщи Регев на постоянното седмично съвещание на министерския съвет.
 БГНЕС
Министърът разкритикува израелската медийна организация Кан, съорганизатор на песенния конкурс , която не си е свършила работата , откакто са се появили на екран палестински флагове.

 Gulliver/Getty Images
Кралицата на поп музиката Мадона не се поддаде на натиска на пропалестинските деятели да бойкотира състезанието в Тел Авив. Според тях посредством него израелските управляващи се опитвали да омаловажат действителностите от израело-палестинския спор. Малко преди присъединяване си като посетител на финала, Мадона съобщи: " Никога не би трябвало да подценяваме силата на музиката да сплотява хората ".-->
 БГНЕС

Още не е известно дали тя е знаела, че нейни балетисти ще се явят с палестински и израелски флагове .
 БГНЕС
По време на оповестяването на резултатите членовете на исландската група " Хатари ", известни с негативното си отношение към израелската окупация на палестинските територии, разгънаха транспаранти с палестинското знаме, предизвиквайки освирквания от страна на публиката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР