Израелските власти не евакуират летища при получен сигнал за бомба

...
Израелските власти не евакуират летища при получен сигнал за бомба
Коментари Харесай

Експерт по сигурност от Израел: Ние не евакуираме летища при заплаха от терористи преди да я проверим

Израелските управляващи не изтеглят летища при получен сигнал за бомба преди да са направили инспекция. Това разяснява в студиото на bTV Орен Елимелех - интернационален специалист по киберсигурност от Израел във връзка вчерашните закани за бомби, изпратенви по имейл до летища и медии у нас.

Експертът разяснява, че евакуацията на летища и прекъсването на полети е доста скъпо. Затова в Израел първо ревизират достоверността на опасността, каква може да е бомбата, за кой полет става въпрос, в това число и на кое място в кой аероплан е допустимо да бъде сложено устройството. Според Орен Елимелех е допустимо експерти да ревизират в интернет и в така наречен тъмна мрежа от кое място е подадена опасността и до каква степен е сериозна. 

По оценката на израелския специалист по сигурност, българските управляващи се свършили добра работа при вчерашните случаи със закани до летищата в София, Варна и Бургас, както и до няколко медиии. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР