Израелски съд наложи глоба на съпругата на премиера на страната

...
Израелски съд наложи глоба на съпругата на премиера на страната
Коментари Харесай

Осъдиха съпругата на Нетаняху за поръчка на ресторантска храна

Израелски съд наложи санкция на брачната половинка на премиера на страната Сара Нетаняху за нелегално консумиране на бюджетни средства за поръчка на храна от ресторант.
Слагайки точка в траялия 4 години правосъден развой, съдът в Йерусалим удостовери договорката с прокуратурата – в подмяна на признаването на своята виновност прокуратурата се съгласи да преквалифицира обвиняването в машинация на „ предумишлено потребление на неточност на друго лице “.
„ Съдът утвърди договорката сред Нетаняху и канцеларията на държавния прокурор, в сходство с която в бюджета ще бъдат върнати 55 хиляди шекела /около 15 хиляди долара/ “, заяви локалната радиостанция " Кан ", представена от БГНЕС.
Причината за правосъдното следствие на Сара Нетаняху, която също по този начин е прибирала нелегално изпитите бутилки от вино за амбалаж, бяха поръчките на ресторантска храна и кетъринг за резиденцията на държавното управление, макар съществуването на готвач и обслужващ личен състав. Щетите, които е нанесла, се правят оценка на към 100 хиляди $. и РИА „ Новости “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР