Израелската летищна администрация разпореди спиране на излитанията от Бен Гурион,

...
Израелската летищна администрация разпореди спиране на излитанията от Бен Гурион,
Коментари Харесай

Затвориха летище Бен Гурион в Тел Авив

Израелската летищна администрация разпореди прекъсване на излитанията от " Бен Гурион ”, ситуирано в Тел Авив. Решението идва след интензивните ракетни офанзиви на територията на еврейската страна от Ивицата Газа, заяви вестник Haaretz, представен от БГНЕС.
Ситуацията в зоната на палестинско-израелския спор стартира да ескалира в средата на април, а на 7 май конфликтите сред израелската гранична полиция и палестинците избухнаха едновременно на две места в Източен Йерусалим - на Храмовия рид и в района Шейх Джара, където, в сходство с решението на израелския съд, силите за сигурност правят изселването на няколко арабски фамилии, което е съпроводено от митинги на локалното население и жестоки конфликти, които не са утихнали от края на април. Според палестинските медии израелската полиция принудително е принудила енориашите да изоставен джамията Ал-Акса, употребявайки гумени патрони, шокови гранати и сълзотворен газ, вследствие на което стотици палестинци са ранени.
 Нетаняху се закани да накаже „ Хамас ” в Газа Нетаняху се закани да накаже „ Хамас ” в Газа
Премиерът та Израел Бенямин Нетаняху предизвести във вторник, че страната му ще ускори офанзивите против ислямистките управници от „ Х...
В нощта на 11 май, съгласно израелските отбранителни сили, палестински радикали от линията Газа са изстреляли над 200 ракети на територията на еврейската страна. Междувременно, както оповестяват палестинските медии, вследствие на ответни ракетни офанзиви по линията Газа от Израел са убити 28 души, в това число 10 деца, а над 150 души са ранени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР