Израелската армия заяви, че ще засили присъствието си на окупирания

...
Израелската армия заяви, че ще засили присъствието си на окупирания
Коментари Харесай

Израелската армия заяви, че засилва присъствието си на Западния бряг

Израелската войска съобщи, че ще ускори наличието си на окупирания Западен бряг, оповестява Българска телеграфна агенция.

Израелските въоръжени сили направиха това си изказване ден откакто палестинец простреля седем души в покрайнините на Йерусалим, а при друга пукотевица в Йерусалим през днешния ден бяха ранени двама души.

Нападенията бяха осъществени в края на един месец, белязан от възходящо напрежение, и след израелска интервенция на Западния бряг, при която бяха убити деветима палестинци, от които седмина въоръжени.

Очаква се новият кабинет на премиера Бенямин Нетаняху, който включва твърдолинейни националистически партии, призоваващи за по-решителни дейности против палестинците, да заседава по-късно през днешния ден.

" След осъществяване на оценка на обстановката от страна на Израелските сили за защита беше взето решение за изпращане на подкрепления " на Западния бряг, оповестиха военните.

Нетаняху прикани хората да не взимат закона в свои ръце и сподели, че е било взето решение какви ограничения да бъдат подхванати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР