Израелка беше сериозно ранена при нападение с нож в квартал

...
Израелка беше сериозно ранена при нападение с нож в квартал
Коментари Харесай

Раниха жена с нож в Йерусалим

Израелка беше съществено ранена при нахлуване с нож в квартал в Източен Йерусалим през днешния ден, заяви израелската полиция, представена от Асошиейтед прес.
Службата за спешна помощ разясни, че 30-годишната жена е била откарана в болница в тежко положение.
Заподозреният в началото избягал, само че по-късно бил хванат от полицията.

Атаката е била осъществена в квартал Шейх Джарах, където няколко палестински фамилии са застрашени от изселване от домовете си, издигнати на земи, за собствеността над които претендират и еврейски заселници и двете страни водят дълготраен правосъден спор. Протести и конфликти с полицията предходната пролет там бяха част от аргументите за експлоадирането на 11-дневната война в Газа.
Атаката бе осъществена броени дни откакто палестинец намушка и рани израелец и се опита да намушка чиновник на гранична полиция в покрайнините на Стария град на Ерусалим, който се намира на към 1,6 километра от Шейх Джарах. Служителят на гранична полиция простреля нападателя тогава. Миналия месец член на групировката Хамас откри огън в Стария град на Ерусалим и умъртви един израелец, а четирима души бяха ранени, преди нападателят да бъде убит от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР