Израел засили ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса, като зеленият

...
Израел засили ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса, като зеленият
Коментари Харесай

Израел засили ограничителните мерки срещу COVID-19, Нова Зеландия остава със затворени граници

Израел ускори ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид, като зеленият пропуск ще бъде прилаган в съвсем всички публични сфери.

Всички израелски жители, в това число и децата, ще би трябвало да демонстрират от идната сряда здравно уверение при посещаване на спортни и културни събития, фитнеси, заведения за хранене и конференции.

Италианското държавно управление прикани районните управляващи да ускорят имунизацията на младежите сред 12 и 18 години преди възобновяването на образователните занятия и спортни действия през септември.

Франция ще затегне разпоредбите, свързани с локдауна в отвъдморската си територия остров Гваделупа. Територията Мартиника към този момент влезе в по-строг локдаун за три седмици, с цел да се оправи с пандемията.

Премиерът на Нова Зеландия Джасинда Ардърн съобщи, че страната няма да отваря границите си до най-малко до края на годината:

„ Все още не сме подготвени да отворим изцяло границите. Когато предприемем това деяние, ще го създадем деликатно и добре премислено. Ще вземем решението с убеденост и колкото може повече сигурност “.

Ардърн уточни, че приоритет сега е имунизирането на цялото население. От началото на идната година ще бъде признат нов модел за пътешестване без карантина посредством самостоятелна оценка на риска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР