Израел ще започне електронно наблюдение на хората, влизащи в страната,

...
Израел ще започне електронно наблюдение на хората, влизащи в страната,
Коментари Харесай

Израел обмисля да следи карантинираните с телефонно приложение

Израел ще стартира електронно наблюдаване на хората, влизащи в страната, които са задължени да бъдат под карантина , заяви Reuters. Правителството не възнамерява да употребява гривни за следене, а по-скоро да предизвиква потреблението на приложение за смарт телефон.

Според предлагането на министерствата на опазването на здравето и публичната сигурност, утвърдено от кабинета, всеки, който се връща от чужбина и се изисква да се самоизолира, ще би трябвало да употребява избраното приложение, с цел да изпрати еднократна актуализация на управляващите по местонахождението си. Държавата употребява това приложение по време на предходни огнища на Коронавирус.
 Без маски - без обслужване: Израел постанова нови ограничавания за COVID-19
Без маски - без обслужване: Израел постанова нови ограничавания за COVID-19

Израел води борба с Делта разновидността

Друго предложение, което ще бъде препоръчано в границите на към седмица, е самоизолиращият се пасажер да изпрати селфи с персонална карта , като страната удостоверява местоположението им. Понастоящем идващите би трябвало да показват адреса, на който ще бъдат сложени под карантина в Израел при идване.

По-рано в неделя Израел означи повишаване на сериозните случаи на ковид. Данните на министерството, оповестени в неделя сутринта, демонстрират, че броят на пациентите с ковид в тежко положение е достигнал 97. Има 22 пациенти в сериозно положение и 17 пациенти на вентилатори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР