Израел ще отвори границите си за организирани групи туристи от

...
Израел ще отвори границите си за организирани групи туристи от
Коментари Харесай

Израел отваря границите си за ваксинирани туристи от май

Израел ще отвори границите си за проведени групи туристи от 23 май с изискване влизащите в страната да имат сложена ваксина против COVID-19. Това оповестиха от Министерството на здравеопазването на еврейската страна, оповестява англоезичното издание The Jerusalem Post, представено от " Фокус ". 
Туристите ще би трябвало да се подложат на PCR тест за ковид, преди да се качат в самолета за Израел, и различен PCR тест и серологичен тест, когато напущат страната, с цел да потвърдят, че са имунизирани или са се възстановили от вируса.
Ще бъде подложен предел за броя на туристите, които ще бъдат допускани в страната на ден.
„ Израел е първата страна с имунизирано население и жителите на Израел са първите, които ще се радват от това “, съобщи министърът на опазването на здравето Юли Еделщайн. „ След като отворихме стопанската система, време е деликатно и премислено да улесним туризма. Откриването на туризма е значима линия за една от промишленостите, която беше изключително наранена през годината на ковид. Ще продължим да изследваме облекчението когато и да е в сходство с данните за заболеваемостта “, посочи здравният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР