Израел ще отмени от следващата седмица задължителната карантина за деца,

...
Израел ще отмени от следващата седмица задължителната карантина за деца,
Коментари Харесай

Израел ще отмени задължителната карантина за деца, които са контактни на носители на ковид

Израел ще анулира от идната седмица наложителната карантина за деца, които са контактни на носители на КОВИД-19, заяви здравният министър Ницан Хоровиц, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30055
В излъчено онлайн по малкия екран взаимно послание с премиера Нафтали Бенет Хоровиц обоснова новата мярка с нужда да бъде понижено напрежението върху родителите и учебните заведения,предаде Българска телеграфна агенция.

Бенет добави, че вместо това от децата ще се изисква да се тестват два пъти седмично вкъщи и в случай че са позитивни или не се усещат добре, просто да не посещават учебно заведение, до момента в който се възстановят. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30055  8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите 8932 са новозаразените с ковид, позитивни са над 22% от пробите  Франция облекчава COVID рестрикциите до дни Франция облекчава COVID рестрикциите до дни  Австрийският парламент утвърди наложителна имунизация против COVID-19 Австрийският парламент утвърди наложителна имунизация против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР