Израел Адесаня и Келвин Гастелъм ще се изправят един срещу

...
Израел Адесаня и Келвин Гастелъм ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Робърт Уитакър смята, че всички надценяват Израел Адесаня


Израел Адесаня и Келвин Гастелъм ще се изправят един против различен в UFC 236, което ще се организира в Атланта Джорджия, с цел да дефинират кой ще бъде идващ краткотраен първенец. Победителят ще има опция да се опълчи на Робърт Уитакър за формалния колан в междинната категория на UFC.

Крис Уайдман е може би най-видимият от критиците на Адесаня, откакто някогашният притежател на купата назова Израел „ малко надценен” след осъществяването в UFC 234. Сега, актуалният първенец Робърт Уитакър изрази сходно мнение за 29-годишния войник.

" Мисля, че механически мога да се оправя с Адесаня по-лесно в сравнение с с Гастелъм.” сподели Уитакър в известно ММА предаване “Според мен, аз мога да вляза в близка отдалеченост и да го притесня съществено. Мисля, че против Гастелъм борбата ще е по-трудна, тъй като той е твърд и устойчив конкурент. Той просто обича да покачва темпото на дуела. Адесаня не обича да бъде притискан по подобен метод, мисля, че ще се опита да играе от далечна отдалеченост с мен, което съм доста благополучен да направя, само че аз съм доста бърз и сюрпризирам много хора с това. "

Що се отнася до надценяването на Адесаня, Уитакър базира изявлението си най-вече на това, което той счита за не изключително впечатляващо показване против застаряваща легенда в лицето на Андерсън Силва.

" Не бях впечатлен от представянето му против Андерсън ", сподели Уитакър. „ Всъщност, бях по-впечатлен от представянето на Андерсън против Адесаня. Андерсън към този момент не е в най-хубавите си години. Кариерата му е в края си. Всеки може да види това. А, това, че Андерсън съумя да се показа толкоз добре против Израел...знаете ли, аз мисля, че Андерсън даже отмъкна втория рунд. За да може да се бие толкоз добре против играч, който е в разцвета на силите си… поздравления за Андерсън. Адесаня е доста добър. Не ме разбирайте неправилно. Просто мисля, че той се пробва да ускори мнението на всички, че е по-добър в сравнение с в действителност е.” продължи Робърт Уитакър.

Според него Адесаня не се е бил с бойци от най-високия диаметър в категорията. Той приключи изявлението с усмивка и тези думи:

“Накарайте Адесаня да мине през топ състезателите, които победих аз. Да забележим, дали по-късно ще наподобява също толкоз добър.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР