Израел Адесаня и Алекс Перейра оглавяват суперсъбитието на UFC 281,

...
Израел Адесаня и Алекс Перейра оглавяват суперсъбитието на UFC 281,
Коментари Харесай

Титаничен сблъсък между Израел Адесаня и Алекс Перейра на UFC 281 ни очаква тази нощ

Израел Адесаня и Алекс Перейра оглавяват суперсъбитието на UFC 281, което ще се организира в Ню Йорк (САЩ). Мегасблъсъкът е тази нощ в 05:00 часа и ще бъде предаван онлайн по MAX Sport 2.

Световният първенец на UFC в междинна категория е подготвен да се изправи против новата звезда в организацията. Нигериецът съобщи, че се надява " По Атан " да успее да прогресира задоволително бързо в ранглистата, с цел да могат двамата да се срещнат в осмоъгълника.

Бразилецът Перейра дебютира в UFC със зрелищна победа над Андреас Михаилидис във втория рунд в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк. Около неговото включване в най-голямата организация за ММА има доста звук, а повода е, че той е единственият професионален войник, който може да се похвали с нокаут над Адесаня.

Адесаня и Перейра имат два дуела в кикбокса, като бразилецът завоюва и двата пъти, в това число с нокаут. Поражението с нокаут беше последният път, в който Адесаня се би в кикбокса, а по-късно мина към MMA и където има доста триумфи. Само 14 месеца откакто подписа с организацията, той завоюва краткотрайния пояс и стана първенец от октомври 2019 година
 Бойната карта на SENSHI от близко: 13 зрелищни дуела сред 26 елитни бойни звезди от 18 страни
Бойната карта на SENSHI от близко: 13 зрелищни дуела сред 26 елитни бойни звезди от 18 страни

Новото издание на интернационалната бойна галавечер ще се организира във Варна на 3 декември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР