Изправени сме пред изключително тежка, катастрофална ситуация в социален, икономически

...
Изправени сме пред изключително тежка, катастрофална ситуация в социален, икономически
Коментари Харесай

Румен Петков: Енергийният министър незабавно да започне преговори с „Газпром“

Изправени сме пред извънредно тежка, пагубна обстановка в обществен, стопански и битов проект

"Енергийният министър да слезе от катамарана и неотложно да стартира договаряния с „ Газпром “, в противоположен случай лечебни заведения, детски градини и учебни заведения ще останат на студено през зимата ", съобщи Румен Петков, ръководител на Политическа партия АБВ, в изявление за предаването „ Добър ден, България “ на.

"Август и септември няма да плащаме парно, само че ще пристигна октомври ", означи Петков.

„ Ние забравихме по какъв начин „ Топлофикация София “ за предишния месец разгласи повишение на цената с 40%. Нашите учебни заведения, детски градини, лечебни заведения ще могат ли да си разрешат, в бюджета им планувано ли е какъв запас, с който да могат да подсигуряват заплащането на парното? Аз мисля, че не. И тук ще бъдем изправени пред доста огромен проблем. От в този момент упорствам Министерството на образованието да не допусне с аргумента „ КОВИД “ да минем на онлайн образование, тъй като трета година онлайн образование за нашите деца подсигурява злополуката в образованието на България и подсигурява, че ние ще погубим най-малко 2 генерации българи, които мисля няма никакво подозрение, че онлайн образованието не може да замести образованието в класа. Оставям встрани десоциализацията. "

"Изправени сме пред извънредно тежка, пагубна обстановка в обществен, стопански и битов проект ", предизвести той.

„ Правителството ще разсъждава дали идната седмица да стартираме. Ами енергийният министър да вземе да слезе от катамарана и да стартира ефикасни резултатни договаряния, с които да подсигурява енергийната сигурност на България, и то на допустимо най-ниската цена “, съобщи още Румен Петков.

Председателят на АБВ сподели още, че партията ще упорства за лична отговорност от държавното управление на Кирил Петков, от министъра на енергетиката за съучастничество и от шефа на „ Булгаргаз “ за умишлено нанесени вреди. Същата орис обаче ще следва и за актуалното държавно управление, в случай че то не вземе неотложно ограничения, предвижда Петков.

"Трябва да създадем всичко допустимо да договорим прехвърлянето на количествата газ, които не сме употребили тази година, за идната, и с тази обосновка да не плащаме неустойките от контракта с „ Газпром “.Той изясни, че сега, в който постъпи фактурата от съветските сдружения за неползваните количества гориво, страната ни на процедура няма да има ход, с изключение на да заплати неустойката “, добави още Румен Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР