Изпратихме един от най-драматичните сезони в английската Висша лига. И

...
Изпратихме един от най-драматичните сезони в английската Висша лига. И
Коментари Харесай

Хау сподели на какво се дължат успехите на Нюкасъл

Изпратихме един от най-драматичните сезони в британската Висша лига. И в последния ден от сезона, драмата бе до самия край, а по всички етажи на класирането нещата се взеха решение в последните секунди. На върха, в борбата за оцеляване и битката за топ 4, нищо не беше ясно до последния кръг от акцията. Футболните почитатели се любуваха на един страховит сезон и с неспокойствие ще чакат идващия.

Един от тимовете, който направи най-сериозен напредък през последните месеци несъмнено е съставът на Нюкасъл и упоритостите на „ свраките “ за идващия сезон сигурно са огромни. Дори в последния кръг от Висшата лига, „ джордитата “ още веднъж бяха на равнище и въпреки че от дълго време свършиха своята работа - да оцелеят в британския хайлайф, Хау и компания приключиха по най-хубавия метод сезона с победа против борещия се за оцеляване Бърнли.

Разбира се, успеха на Нюкасъл бе добре пристигнала за Лийдс, които от своя страна също съумяха да свършат своята работа при гостуването си на Брентфорд, и по извънредно трагичен метод резервираха мястото си във Висшата лига след един доста сложен сезон.

От своя страна, Нюкасъл приключва на 11-о място акцията, а Хау заслужава единствено суперлативи за отличната работа, която свърши. Мениджърът, който остана непретенциозен и след последния кръг, показа на какво се дължат триумфите на Нюкасъл през последните месеци и даде своята оценка за сезона.

„ Мисля, че свършихме чудесна работа, всички дружно го направихме и можем да бъдем удовлетворени. Когато поех клуба, обстановката бе извънредно тежка, само че с общи старания в този момент сме там, където заслужихме. Всички имат заслуга за тоталния поврат на нашия сезон - играчите, притежателите и почитателите, всеки който работи отдадено за този клуб. Колективът е в основата на всичко, а в тима има невероятни характери и същински водачи. Можем единствено да се радваме за случилото се, тъй като надали някой си мислеше, че нещата ще завършат толкоз добре. Ще мислим за идващия сезон, само че дано първо се отдадем на малко отмора, всички бяха невероятни и желая да им благодаря. Щастлив съм да повеждам толкоз огромен клуб “, показа Хау.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР