Изпратихме деня, като проследихме събитията и новините, свързани със срещата

...
Изпратихме деня, като проследихме събитията и новините, свързани със срещата
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 18 октомври

Изпратихме деня, като проследихме събитията и новините, свързани със срещата на върха на Европейския съюз. Сега Actualno.com ви кани да узнаете какво пишат днешните вестници.

Партийният надзор на изборната администрация минира вота, Пише медията. Въпреки рекордните пари за изборите - над 70 милиона лв., остават подозрения за готовността на секционните комисии. В България би било потребно, в случай че има опция, в секционните изборни комисии да влизат хора, които не са предложение на нито една партия.
Само един от хулиганите, предизвикали расистката нервност на мача България - Англия, ще бъде съден. В сряда Министерство на вътрешните работи разгласи, че са открити 15 участници в неза-конната демонстрация. А през вчерашния ден стана ясно, че за 8 от арестуваните за „ отправяне на обидни реплики и жестове към присъстващи на стадиона лица “ наблюдаващият прокурор е решил, че събраните данни „ не са задоволително за формиране на досъдебно произвеждане “.

Червената Мая към този момент лъже, без да мисли, споделя медията. Кюстендилката твърди, че няма билбордове, наела е 10 и ще ги удвоявала другата седмица. Проверка на вестника открила, че за наетите от „ Метрополис груп “ АД билбордове за две седмици таксата е 300 000 лв.. Манолова употребява и два калкана на блок, с цел да се популяризира. Стефан Данаилов в сериозно положение, написа още вестникът. Във ВМА артистът е в медикаментозна кома.
Гаф на президента с венеца за летците. На него вместо 170 години, написа 107 години от основаването на Военновъздушните сили в България.

Вестникът обръща внимание на това, че министър председателят Бойко Борисов разгласява във Facebook фотография отпреди 13 години със Стефан Данаилов, на която написа „ С теб съм “. Снимката е правена от „ 24 часа “ през 2006 година, когато Стефан Данаилов е министър на културата, а Бойко Борисов – кмет на София. Освен това, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева също пусна обява във Фейсбук, с молба към Бог да даде сили на Данаилов, само че без фотография.

Медията показва, че 770 чужденци гласоподават за кмет и общинари. Обърнато е внимание и на думите на Борисов: Важно е Европейски Съюз да даде вероятност на Балканите за влизане в съюза. По думите на премиера, в случай че не ги позволен до договаряния ще бъде историческа неточност и тежък удар за народите от тези страни. Той акцентира, че популацията на Северна Македония е колкото София или колкото дребен европейски град и даде да се разбере, че не доумява какъв риск ще е това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР