Изпратих бойни другари с българския трибагреник върху ковчезите. Преживях Кербала,

...
Изпратих бойни другари с българския трибагреник върху ковчезите. Преживях Кербала,
Коментари Харесай

Командос-знаменосец от мисиите ни по света: Този, който поруга светинята-трибагреник в Росенец е мой враг! Коп*ле, ще ти прегриза гръкляна

Изпратих бойни приятели с българския трикольор върху ковчезите. Преживях Кербала, Дивания и Ашраф. Имах достойнството да бъда знаменосец на първия български водосвет на нашия байрак в бойна конюнктура в ново време - в Кандахар, Афганистан. Да, за мен си зложелател, ти, копеле, което се подигра с флага, под който съм се клел да го пазя и умра, в случай че се наложи за него.

Тези мощни думи написа в обществената мрежа знаменосецът от Афганистан и Ирак - сержант Георги Иванов Георгиев. Той е повече от гневен след случката, при която гард от НСО захвърли българското знаме край морето в парк Росенец, охранявайки " сякаш " частния плаж на почетния ръководител на Движение за права и свободи - Ахмед Доган.

Светинята, която хвърли и потъпка на земята е тази, която майките, съпругите и децата получават и им остава единственото благо, откакто погребат наследник, брачен партньор или татко в студената земя!, написа още командосът.

От моите ръце, с цел да го вземеш - би трябвало да ги счупиш. И даже тогава, повярвай ми, в случай че беше го хвърлил знамето по този начин пред мен, гръкляна ти със зъбки щях да пеигриза!, безапелационен е сержант Иванов.

ЕТО Я ЦЯЛАТА МУ ПУБЛИКАЦИЯ - 1:1, БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

" Пиша тези редове с голяма болежка и тъга! Казвам се Георги Иванов Георгиев, някогашен боен съм, само че единствено по документи, тъй като някогашни в нашата специалност няма!
По звание съм сержант.
Сержант с шест бойни задачи зад тила си, всички до една мироналагащи - Ирак и Афганистан.
Преживях Кербала, Дивания и Ашраф! Изпратих, бойни приятели в последният им час с българският трикольор на ковчега! Имах честа съм знаменосец на първият водосвет на българският байрак в бойна конюнктура, на непозната земя " Кандахар - Афганистан ".
Информативно, последно водосвет е юридически на непозната земя, по време на войните предишният век.
И тъй като, към този момент два дни, нито един военачалник, офицер от българската войска не посмя да изкаже мнение, не ме интересува по какви аргументи, ще го направя аз, елементарния сержант, който не го е боязън да се изправи против врага!
Да за мен си зложелател, ти копеле което се подигра с флага ми, под който съм се клел да го пазя и умра, в случай че се наложи за него.
Ти копеле, знаеш ли какво е да се покрие ковчег на военен приятел с който ставате повече от братя когато сте на война!??
Светинята, която хвърли и постъпка на земята е тази, която майките, съпругите и децата получават и им остава единственото благо откакто погребат наследник, брачен партньор и татко в студената земя!
Копеле, знаеш ли ти какъв брой хора са умирали с зов „ Ура! “, носещи гордо вдигнат трикольор по време на борба.
Знаеш ли, че българската армия няма нито едно пленено знаме?!
Едва ли, безроднико!
Знаеш ли за офанзивата „ На нож! “ Едва ли!
Ти копеле, си пропуснал този част по история.
Не ме интересуват политиците, които набута в морето, те са същите като теб, другояче нямаше да ти даде флага, а щеше да го брани.
От моите ръце, с цел да го вземеш би трябвало да ги счупиш.
И даже тогава, повярвай ми в случай че беше го хвърлил по този начин пред мен, гръкляна ти със зъбки щях да пригриза!
Ти си позор за страната ми, позор са и генералите ни, мълчат от боязън за пагона си, министъра дори не желая да го разясня.
Да си боец в българската войска е чест. Поне по този начин е било!
Да носиш българското знаме също е чест. То се носи от най-достойните!
Нашата земя е свята, знамето е реликва, а говедата като теб и безродниците като управляващитите заслужават най-суровото наказване!
За поругателите на знамето и Отечеството гибел!

Послепис:
Господа дебили, страхливци, пенкилери и парадокси в държавното управление, армията и Народно събрание, поругаването на българската светия е наказуемо със Закон!
Вие сте начелото на страната, с цел да защитавате националните ни ползи, а не го вършиме.
И през днешния ден, сходно на кучета още веднъж подвихте опашки!

Да напомня:
Чл. 15. (1) Националното знаме на Република България е народен знак, който показва независимостта и суверенитета на българската страна. "

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР