Изпращането на американски танкове в Украйна ще бъде поредната явна ...

Изпращането на американски танкове в Украйна ще бъде поредната явна

Кремъл проговори за танковете, какви са обвиненията

Изпращането на американски танкове в Украйна ще бъде " следващата очевидна провокация " против Русия, съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов (на снимката), представен от Ройтерс.

" Очевидно е, че Вашингтон целеустремено се пробва да ни нанесе стратегическо проваляне ", съобщи той в канала в " Телеграм " на съветската дипломатическа задача.
-->
" Ако Съединени американски щати се решат да доставят танкове, то оправдаването на сходна стъпка с причини за " отбранително въоръжение " няма да проработи. Това би било следващата очевидна провокация против Руската федерация. Никой не бива си прави илюзии за това кой е същинският агресор в сегашния спор ", добави съветският дипломат.

По думите на Антонов американското държавно управление " дава зелена светлина на потреблението на американската помощ за нахлуване против Крим " и " покрива  закононарушенията на радикалите против популацията на Донбас и на  Запорожка и Херсонска област ". " Все повече публични лица и специалисти в Америка признават, че става въпрос за " прокси война ", водена от Съединени американски щати ", сподели още съветският посланик.

Източник: standartnews.comКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg