Използвам възможността, за да направя обръщение към БСП: Исканият вот

...
Използвам възможността, за да направя обръщение към БСП: Исканият вот
Коментари Харесай

Плевнелиев към БСП: Исканият вот не ви прилича

Използвам опцията, с цел да направя послание към Българска социалистическа партия: Исканият избор не ви наподобява! Нека да покажем не Андрешко, а по-доброто на България. Това съобщи Росен Плевнелиев в ефира на " България Он Ер ".

" Нито ще учредявам, нито ще влизам в политически план. Не е това пътят на един сполучлив президент, просто не му наподобява. Аз бях и оставам президент на всички българи, а не в една, или друга политическа партия ", сподели президентът.

" Аз бих наложил несъгласие върху антикорупционния закон. Ще берем неприятни плодове от този закон. Но съм срещу Румен Радев да назначава шефа на антикорупционното звено. Некоректна е тезата на Радев, че ГЕРБ демонстрира ревнивост и желае да назначава всички основни позиции ", разяснява Плевнелиев.

" Грешките на Радев не бяха една и две през 2017-а. Не го видяхме на интернационалната сцена и точно там позволи доста неточности. Той изгуби тежест в Европейски Съюз. Опита се да разцепи Европейски Съюз на две ", съобщи президентът.

Плевнелиев счита, че избори е допустимо да има най-рано през октомври 2018 година " Не са трайни устоите на обединението. Но друга опция няма ".

Според Росен Плевнелиев " 2017 година беше скучна и елементарна, нашенска година ". Той счита по този начин, тъй като не са се случили най-хубавите вероятни неща, само че и най-лошите са ни подминали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР