Изплуваха любопитни подробности около случая с Вера, която преби с

...
Изплуваха любопитни подробности около случая с Вера, която преби с
Коментари Харесай

Любопитни подробности около случая с Вера, чийто джип бе задигнат, докато го чисти от снега

Изплуваха любопитни детайлности към случая с Вера, която преби с чадър и чанта крадци, отмъкнали автомобила й, написа " Телеграф ". Оказа се, че се е разиграл голям екшън, до момента в който се стигне до връщането на отмъкнатия джип на маникюристката. Жената е била нападната пред блок 227 в " Люлин ", до момента в който почиствала автомобила си от снега при работещ мотор. Изведнъж тя била повалена на земята. Непознат мъж почнал да я души и удря. " Не помня по какъв начин, само че излязох от битката, започнах да крещя и подгоних нападателя. В този миг чух ръмжене от мотора на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се пробва да потегли с колата ми ", спомня си Вера.

Самата тя признава, че е взела чадъра си и чантата и почнала да постанова нападателите, които въпреки всичко съумели да откраднат автомобила й. Нови разкрития обаче хвърлят още изясненост върху случая. Бандитите са потеглили с колата към бул. " Сливница ". В 10:48 дамата подала сигнал за помощ на незабавния телефон 112. " Колегите се разминали с описания автомобил на булеварда. Водачът също ги видял и почнал да кара в насрещното и да дава газ, с цел да избяга. Видял, че няма да успее. Затова завил по дребна уличка и качил колата на тротоар, а двамата със съучастника му тръгнали да бягат пешком ", описват униформени от 9-то районно ръководство.

Двете ченгета също слезли от патрулката и подгонили бандитите. " Успели да поваля единия и след блъскане го задържали, другият избягал, само че знаем кой е и го търсям ", прецизираха от полицията. Закопчаният се споделя Стефан и е роден през 1993 година. Преди седмица излязъл от пандиза за следващия си обир. Оказало се, че в сряда, било първото му закононарушение, откогато е на независимост. Нападнал баба и отмъкнал обеците й и зимната й шапка с огромен пискюл. " Полицаите знаели за този обир и, че Стефан стои зад него, тъй като има необикновен почерк ", обясниха от Столична дирекция на вътрешните работи. Преди 5-6 години той постоянно нападал хора из " Люлин " за обир и постоянно им се извинявал. В сряда изразил страдание за това, което е направил пред старицата. Съучастникът му, който се търси, също има престъпно досие и е направил голям брой грабежи. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР