Изписаха бебето на починалата родилка в русенската болница Канев. Момченцето

...
Изписаха бебето на починалата родилка в русенската болница Канев. Момченцето
Коментари Харесай

Изписаха бебето, чиято майка почина след раждането в Русе

Изписаха бебето на умрялата родилка в русенската болница " Канев ". Момченцето е крепко. Детето се роди на 24 май. Ден по-късно неговата майка - 29-годишната Ивелина умря ненадейно. Близките чакат инспекцията на здравното министерство, с цел да схванат какви са аргументите за гибелта ѝ, осведоми.

Радост през сълзи. Близките на Ивелина поеха в ръце щастието от 3200 грама, наречено Белослав. " Двете ми деца - само те са ми силата. Бебето го кръстихме Белослав. Така изиска жена ми. Много ѝ харесваше това име ", споделя бащата Мартин Симеонов.

В знак на съпричастност към фамилията десетки се събраха пред залата за изписване на родилното поделение. И дадоха обещание да бъдат опора на бащата на двете дребни момчета.

" Имаме опция да носим всичко на детето. Съставът на млякото е малко по-различен в Англия, по-изчистен. И най-малко това да може да приема детето - чиста храна, защото то беше лишено от кърма ", твърди Елица. 

" Първо съм тук като родител на три деца. И второ - поради това, че би трябвало да има някаква смяна най-сетне в системата ", показва Рени. 

В ръцете на татко си Белослав потегли от болничното заведение към дома си с камион.

" Такова беше желанието на майката. Ако беше жива - отново с камиона щяха да го вземат и изпълняваме желанието на майката ", съобщи Георги. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР