Изпълнителят Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, праща студентка в

...
Изпълнителят Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, праща студентка в
Коментари Харесай

100 Кила ще изпрати студентка в Космоса


Изпълнителят Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, праща студентка в Космоса. Той още веднъж сподели, че носи огромно сърце и ще финансира образованието на 18-годишната Татяна Иванова от Добрич, която мечтае да бъде първата българска жена, полетяла в Космоса.

Чрез фондацията " 100 слънца “ Килата ще сбъдне фантазията на Татяна и тя ще замине за Съединени американски щати през февруари 2022 година, с цел да взе участие в академия по плана PoSSUM и Международния институт по галактически науки. Иванова може и да се похвали с най-голям резултат предходната година, участвайки в интернационалното съревнование Space Magica Online Space Quiz World Cup.

" Така е, Татяна ще е първият човек, който моята фондация " 100 слънца “ ще поддържа. Искам да оказвам помощ на готови хора, с ясни цели и в случай че мога да съм потребен, ще дам всичко от себе си ", сподели той пред " Телеграф ".

Именно с брилянтна подготовка по пътя към своята фантазия печели и Татяна. " Това не е момиче, което просто си мечтае за нещо. Тя е супер готова за тези неща. С отлични оценки и най- огромните индикатори в лагерите. Не е някаква измислица, ами в противен случай. При нея видях, че е доста добре готова и всяка една крачка, която подхваща, е извънредно добре премислена. Не е за шоуто, а тъй като в действителност го желае и може “, безапелационен е Явор Янакиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР