Изпълнителният директор на Виктория Груп, Калоян Николов коментира актуални теми

...
Изпълнителният директор на Виктория Груп, Калоян Николов коментира актуални теми
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Виктория Груп: Туризмът и хотелският бизнес са сегментите, които теглят след себе си всички останали отрасли

Изпълнителният шеф на Виктория Груп, Калоян Николов разяснява настоящи тематики касаещи градския туризъм, световните трендове и конкурентните преимущества на България в областта на туризма в ефира на " Бизнес старт " с Иван Нончев.

Според него, както и други експерти в региона на туризма, формулата за развиване на районите е точно развиването на туризма. Всеки един нов хотел основава места за работна ръка с целогодишна претовареност. Друг значителен фактор е клиентът, който насочва своите финансови запаси в даден район.

„ Точно туризмът и хотелският бизнес са сегментите, които теглят след себе си всички останали браншове, които образуват годишния доход на една страна. “,коментира изпълнителния шеф на Виктория Груп.

По отношение на градския туризъм, Калоян Николов, не пропуща да означи възходящия интерес на актуалните кметове към интензивностите и събитията в културните годишни календари на общините. Това може би е най-хубавия метод за рекламиране на българските градове, села и областите наоколо до тях за чужденците и локалните поданици.

„ Хотелът към този момент не е единствено място за почивки и разформироване, а място, което да сътвори една страст, предпоставки за всевъзможен вид интензивности или бизнес срещи. “,отговори Калоян Николов на въпроса за градския хотел в актуалния туризъм.

Новите световни трендове като технологии, стратегии и изкуствен интелект също биха били потребни и хотелският бизнес е задоволително еластичен, с цел да ги интегрира в процесите на работа. В сферата на услугите, все пак, остава значим човешкия фактор за качеството на обслужване на клиентите.

Липсата на качествени и количествени фрагменти, към този момент се контролира, с помощта на стратегиите за привличане на стажанти от страни като Украйна, Молдова, Беларус и други, на практики в България в областта на туризма.

„ Едни от главните конкурентни преимущества на България са многочислените сполучливи различни форми за туризъм и удобните географски ширини, на които се намира. “, установи за край изпълнителния шеф на Виктория Груп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР