Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз проведе редовно заседание в

...
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз проведе редовно заседание в
Коментари Харесай

БФС обяви важна промяна, която касае всички клубове в efbet Лига

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз организира постоянно съвещание в Национална футболна база „ Бояна “, оповестява уеб сайтът на БФС. На него бяха признати промени в Наредбата за национално клубно лицензиране, съгласно които всички претенденти за лиценз ще би трябвало да разгласяват на клубната си Интернет-страница финансовата информация, която дават на Лицензионната комисия към 31 март на съответната година.

В допълнение бе признато предлагането да се опрости процедурата по издаване на лиценз за Втора професионална лига, като се признае, че лиценз за присъединяване в Първа професионална лига е годен за присъединяване и във ВПЛ, без показване на спомагателна молба или документи. Ще бъдат въведени и промени, отразяващи идното въвеждане на електронна платформа за лицензионните документи, което на собствен ред ще облекчи и улесни клубовете при подготовката и представянето на документите.

Членовете на Изпълнителния комитет бяха осведомени с приемането на интернационалния лиценз ISO 9001:2015 за системата на ръководство на лицензионния развой, внедрена в БФС, с годност до 3 юни 2022 година, както и с сполучливото одитиране на Лицензионната администрация, сертифицирано от УЕФА.

Изпълкомът прегледа план за Антидопингови правила в системата на Българския футболен съюз, целящ споразумяване на изискванията и реда за осъществяване на допингов надзор, ограниченията за попречване и битката против потреблението на допинг в спорта, както и дисциплинарното произвеждане при възможни нарушавания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР