Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) прие промени в

...
Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) прие промени в
Коментари Харесай

Йордан Сталев е новият председател на Съдийската комисия към БФС

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз (БФС) одобри промени в състава на Съдийската комисия. Първоначално изборът на нов началник беше отсрочен след отавката, която подаде досегашният ръководител Петър Петров. Президентът на БФС Борислав Михайлов, дружно със своите вицепрезиденти Йордан Лечков, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов, и членът на изпълкома Емил Костадинов избра за нов ръководител Йордан Сталев. Бюрото на изпълнителния комитет освободи досегашните членове на Съдийската комисия Валери Цветков, Йордан Гулев, Кольо Данев, Мартин Богдев, Костадин Стоичков и Кирил Йорданов.

До оставката на Петър Петров се стигна при започване на март, откакто в поредност от мачове от елита, главно на водещите тимове се стигна до неточности. " Левски " изиска оставката на ръководителя на комисията, откакто в срещи на " Лудогорец " и ЦСКА двата отбора бяха облагодетелствани.

Новият началник на съдиите Сталев е добре прочут в българския футбол, като дълги години беше основен съдия в А група. Реферът от Пловдив е и някогашен основен счетоводител на МБАЛ " Пловдив ".

Заместник на Сталев ще бъде Георги Йорданов от Габрово. Членове до края на сезон 2017-18 ще бъдат Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР