Изпълнителният директор на Йорг Шмадке даде подкрепата си на подложения

...
Изпълнителният директор на Йорг Шмадке даде подкрепата си на подложения
Коментари Харесай

Волфсбург гласува вот на доверие на Флориан Кофелд

Изпълнителният шеф на Йорг Шмадке даде поддръжката си на подложения на голям напън старши треньор на отбора Флориан Кофелд и сподели, че и двамата са отговорни за актуалното положение на " вълците ". Волфсбург е без победа към този момент 11 следващи мача във всички шампионати, а неделното проваляне с 0:2 от остави отбора на 15-о място в Бундеслигата, тъкмо над зоната на изпадащите. Кофелд се причисли към Волфсбург през есента, когато размени уволнения Марк ван Бомел.

Под негово управлението обаче " вълците " изпаднаха в още по-дълбока рецесия и апелите за уволнението му не стопират. " Имам възприятието, че единственият проблем при нас е бъдещето на треньора, а не представянето на терена. Не приказваме задоволително за протичащото се на игрището. Ситуацията не е приятна за никой, само че за играчите напрежението е по-малко - те идват, упражняват и се прибират ", сподели Шмадке за Скай ТВ.

Директорът добави, че поддръжката му към Кофелд остава " толкоз постоянна, колкото и преди седмица ", макар следващото проваляне в. Той дефинира идния на 6 февруари мач с последния в класирането като " край за всички нас ". " Това е мач от голямо значение както за сегашната обстановка, по този начин и за хода на остатъка от сезона ", разяснява именитият вратар на и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР