Изпълнителният директор на Вердер Бремен Франк Бауман призна, че напрежението

...
Изпълнителният директор на Вердер Бремен Франк Бауман призна, че напрежението
Коментари Харесай

Директор на Вердер: През миналия сезон се пускахме по пързалката и затова сега целта ни е една

Изпълнителният шеф на Вердер Бремен Франк Бауман призна, че напрежението в клуба се е нараснало след загубата с 0:4 от в неделя. Поражението остави " музикантите " на 6 точки над зоната на изпадащите, само че съгласно шефа няма място за съпоставяне с предишния сезон, когато Вердер прекара съвсем цялата акция на едно от последните две места в класирането и се избави по трагичен метод след плейоф с втородивизионния.

" Не бих споделил, че се намираме в неприятен интервал, по-скоро направихме единствено един слаб мач. През този сезон показахме, че можем да се изправяме след загуби. Но би трябвало да го вършим още веднъж и още веднъж. Срещу Хофенхайм направихме най-слабия си мач през сезона и няма по какъв начин да спечелиш мач в Бундеслигата, когато правиш всичко толкоз елементарно за съперника. Не считам обаче, че могат да се вършат паралели с предишния сезон. Тогава имахме напълно разнообразни цели, само че се оказа, че се пускаме надолу по пързалката от ден на ден и повече. Тази година единствената ни цел е да останем в Бундеслигата ", разяснява Бауман.

" Вече сме наясно, че ще има сложни моменти и мисля, че сме доста по-стабилен тим по отношение на тогава ", добави изпълнителният шеф.

В петък Вердер приема четвъртия във краткотрайното класиране, който е и тимът в най-хубава форма в Бундеслигата.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР