Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков коментира моментното състояние на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков коментира моментното състояние на
Коментари Харесай

Пламен Марков: Към момента ЦСКА няма задължения

Изпълнителният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков разяснява моментното положение на " алените " по време на обичайния коледен празник, провел се в ресторанта на стадион " Българска войска ". Марков съобщи, че към днешна дата клубът няма каквито и да било отговорности:

" ЦСКА е без никакви проблеми в административно и финансовото отношение. Трябва да признаем напъните на нашите притежатели, които с голямо старания и труд съумяха да стабилизират клуба. Резултатът е 0:0 към днешна дата, без 0 отговорности. Всички състезатели, треньори и прочие, получават дължимото в точния момент, даже и по-рано ", това показа Марков, представен от dsport.

" Има още какво да се желае в спортно-технически проект, защото ние желаем нашият тим да има водещата роля, както бе през годините обратно от основаването си. Има съмнения и компликации, които са и от напън, който е политически и бизнес. Това е и друга причина, поради която нашия отбор да не бъде водещ и първенец. Не го споделям, с цел да бъдем снизходителни към тима. Желаем всички ние да се наруши статуквото " приключи Пламен Марков.

efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР