Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов заяви, че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - София Филип Филипов заяви, че
Коментари Харесай

Филип Филипов: Ще направим всичко възможно, за да спечелим титлата

Изпълнителният шеф на ЦСКА - София Филип Филипов съобщи, че всички в клуба, както и почитателите, желаят тимът да завоюва шампионската купа. Шефът на " алените " изрази вяра, че ще има великодушие и феърплей през пролетния полусезон в efbet Лига.

Филипов разкри, че няма да бъдат привличани или продавани футболисти и Тобиас Хайнц ще бъде единственото ново попълнение в състава на Саша Илич. Той е безапелационен, че тимът ще има съвременен европейски стадион и прикани последователите за поддръжка.
 ЦСКА - София 0:0 Пирин (Благоевград) ЦСКА - София 0:0 Пирин (Благоевград)
" ЦСКА е подготвен да зарадва почитателите с тази купа. Това постоянно е била задачата пред тима. ЦСКА е клуб, който би трябвало уверено да преследва декларираната цел. Ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим купата. Вярвам в тима и треньора. Убеден съм в качествата на нашите футболисти. Ако има нужния феърплей в шампионата, може да станем първенци.
 Саша Илич: Имам обвързване към почитателите да се борим за всички титли Саша Илич: Имам обвързване към почитателите да се борим за всички титли
Всеки мач ще гоним успеха. По този метод мисля, че ще реализираме задачата, която сме си сложили. Дали имам вяра във феърплея? В спорта водещото е спортсменството и феърплея. Не е толкоз значимо кой ще бъде първенец, значимо е всичко да се взема решение на терена. Надявам се да е по този начин - тогава качеството на футбола ще се вдигне. 

Това са футболистите за пролетния полусезон. Мисля, че имаме нужния капацитет. Добавихме класа в тима, надградихме с привличането на новия състезател. Това ще е съставът за пролетта. 
 Сектор Сектор " Г " приключва протеста! Oрганизираните почитатели се завръщат на стадиона
Когато излезе съответна информация за стъпките, които се следват по въпроса за стадиона, почитателите ще бъдат неотложно осведомени. Това, което мога да кажа за стадиона сега, е че се работи всекидневно. Планът се следва, периодите се съблюдават. Искам да успокоя почитателите и да им кажа, че ЦСКА ще има съвременен европейски стадион и да имат вяра на това, което излиза от клуба. Няма нищо по-хубаво от това “Армията ” да е цялостна и почитателите да поддържат безрезервено тима, както са правили постоянно ", сподели Филипов.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР