Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков заяви, че няма

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков заяви, че няма
Коментари Харесай

Пламен Марков: Успех на футболистите! Надяваме се на летящ старт

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Пламен Марков съобщи, че няма по-добра сцена за изява на " алените " футболисти от европейските клубни шампионати. Легендата си пожела победа над ЧФР Клуж, пък даже и тя да не бъде извоювана с най-хубавата игра:

" Емоцията от старта може да повлияе с цялостния стадион, с оглед изискванията, които УЕФА е сложила и се съблюдават от нас. От опит като играч и треньор, не съм участвал на огромен мач без аудитория. Футболът е основан за последователите. Играчите ще бъдат въодушевени от тях и ще дадат всичко от себе си.

В такива мачове е належащо самочувствие, което се придобива с победи и атрактивни игри. Това е причина за развиване на оптималните качества.

Днес е прелестна опция за играчите, които са част от ЦСКА, да дадат максимума от себе си. Вярвам, че по този начин ще стане. Няма по-добра сцена за изява от европейските клубни шампионати. Иска ни се да тръгнем с летящ старт. С една победа, пък въпреки и с не толкоз атрактивна игра. Успех на футболистите довечера! ".
 Ето по какъв начин ще се съблюдават противоепидемичните ограничения на ЦСКА - ЧФР Клуж
Ето по какъв начин ще се съблюдават противоепидемичните ограничения на ЦСКА - ЧФР Клуж

Отделени бяха седалките, на които феновете могат да сядат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР