Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков, направи интересно изказване

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков, направи интересно изказване
Коментари Харесай

От ЦСКА признаха, че е възможно обединение с ЦСКА 1948

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Пламен Марков, направи забавно изявление по отношение на вероятно обединяване сред "червените " от стадион "Българска войска " и ЦСКА 1948. Както е известно, клубът от Борисовата градина претърпява разтърсвания, откакто притежателят Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва.

"Не съм последовател на конспирациите, само че мисля, че обединяването не е толкоз надалеч от действителността, в случай че, естествено, има сходен план. Защото, в случай че допуснем, че повече няма да има искащи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще пристигна време, в който той да приключи активността си заради липса на финансов запас. Тогава почитателите, които са подкрепяли толкоз мощно тима, постоянно са били нашият 12-и състезател на терена, ще изпаднат в една патова обстановка какво би трябвало да вършат. Така че вашият размисъл не е надалеч от логиката, че това може да се случи. А може би, евентуално има и такива, които с дейностите си целят сходен ход, той да е умислен авансово и всички тези дейности да са подбудени в посока на такова развиване ", съобщи Пламен Марков пред телевизия Европа.

Шефът на "червените " призна, че декларацията на част от почитателите на ЦСКА може да бъде тълкувана като план да се стигне до сходно обединяване.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР