Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков направи интересно изказване в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков направи интересно изказване в
Коментари Харесай

Заговориха за обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков направи забавно изявление в ефира на телевизия " Европа " по отношение на вероятно обединяване сред " алените " от стадион " Българска войска " и ЦСКА 1948. Както е известно, клубът от Борисовата градина е обхванат от неизясненост, откакто притежателят Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва.

Ето какво съобщи Пламен Марков:

На фона на казуса в ЦСКА по нов метод излиза една друга тематика - двата тима, които носят името ЦСКА. Единият е ЦСКА, другият е ЦСКА 1948. Възможно ли е в основата на този отвод на господин Ганчев и господин Инджов да стои необикновен тип подклаждане на развой, който в последна сметка да докара до обединяването на двата ЦСКА?
- Не съм последовател на конспирациите, само че мисля, че това не е толкоз надалеч от действителността, в случай че, естествено, има сходен план. Защото, в случай че допуснем, че повече няма да има искащи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще пристигна време, в който той да приключи активността си заради липса на финансов запас. Тогава почитателите, които са подкрепяли толкоз мощно тима, постоянно са били нашият 12-ти състезател на терена, ще изпаднат в една патова обстановка какво би трябвало да вършат. Така че вашият размисъл не е надалеч от логиката, че това може да се случи. А може би, евентуално има и такива, които с дейностите си целят сходен ход - той да е умислен авансово и всички тези дейности да са подбудени в посока на такова развиване.

Включително и така наречен " обидна декларация " на част от почитателите на ЦСКА, ориентирана против господин Ганчев, би могла да бъде тълкувана в този подтекст - като по-далечен план да се стигне до обстановка, при която да се слеят двата тима?
- Точно по този начин.

Кой е притежател на ЦСКА 1948? Найденов?
- Мисля, че да. Г-н Найденов е финансов покровител, само че дали е притежател, аз не мога да настоявам.

Не е изключено да има и някаква самобитна обезщетителна реакция за избрана активност, обвързвана в борбата против различен огромен притежател на футболен тим, ЦСКА 1948 да получи шанса да се сплоти под своя закрила с ЦСКА.
- Нищо не изключвам от това, което и вие казвате. Свидетели сме във времето на какви ли не изненади, тъй че и това е допустимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР