Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира треньорската смяна в

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира треньорската смяна в
Коментари Харесай

Пламен Марков: Собствениците на ЦСКА решават за смяната на треньора, махаме тирето от новия сезон

Изпълнителният шеф на ЦСКА Пламен Марков разяснява треньорската промяна в клуба в края на предходната седмица. Тогава Бруно Акрапович бе уволнен, а на негово място бе назначен Любослав Пенев.

Шефът на " алените " добави, че тирето от името на клуба отпада от новия сезон.

" Не съм правист и не мога с акуратност да кажа до каква степен стигна процедурата с премахването на тирето от името на ЦСКА. За тирето знам единствено, че въпросът се взема решение и от новия сезон, тъй като такива са разпоредбите, ще отпадне. Отново споделям, че може да греша, тъй като не съм експерт ", стартира Пламен Марков пред " Дарик ".

" Смяната на треньора е в пълномощието единствено и само на притежателите. Те взимат решение по кое време да създадат такава смяна. Не мога да кажа нещо по-различно. Другото е частно мнение, което какво значение има в последна сметка, като смяната към този момент е реалност ".

" Не знам какво тъкмо се е трансформирало за тези две години, в които Любослав Пенев не беше в ЦСКА. На мен персонално не ми го е споделил, само че откакто го е заявил в изявление, значи по този начин мисли. Факт е, че вижда положителни неща. Това приказва добре, че клубът се развива в позитивна посока. Надявам се, че с неговото назначение и в дребното време, което има да работи, ще направи нужното, с цел да преобрази тима и той да се показва по-добре ".

" В моята сфера е националният тим на България. Мисля, че методът (на Ясен Петров) е верен. Правилно е да се даде път на млади футболисти предвид на резултатите, които през последните години не са по никакъв начин обнадеждаващи. Няма никакво значение дали на мен са ми харесали младите футболисти, които играха против Северна Ирландия, или не. Има си треньор, който слага съответните си условия, поради на задачите, които има тимът. Важното е на него да му наподобяват добре в концепцията, която той е възнамерявал. Това е моята позиция ", разяснява още шефът в ЦСКА.
 Александър Томов: Ако взема акциите на ЦСКА, ще стана първенец за 32-ри път!
Александър Томов: Ако взема акциите на ЦСКА, ще стана първенец за 32-ри път!

" Българският футбол пропадна доста в последните години "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР