Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори преди приятелската

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, говори преди приятелската
Коментари Харесай

Филипов: ЦСКА е готов да зарадва феновете с титла

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов, приказва преди другарската среща на отбора с Пирин Благоевград. Той разяснява селекцията на " алените ", стадиона и задачите пред ЦСКА. 

" ЦСКА е подготвен да зарадва почитателите с тази купа. Това постоянно е била задачата - купата. ЦСКА трябв да преследва декларираната цел и ще създадем всичко допустимо, с цел да реализираме тази купа. Вярвам в тима и треньора, уверен съм в качеството на футболистите, които имаме. Ще преследваме задачата да станем първенци до края ", показа той.

" Дали имам вяра във фейрплея? В спорта това е водещо, не е толкоз значимо кой ще е първенец, а да им феърплей и всичко да се взема решение на терена, по този начин и равнището на футбола ще се вдигне ", добави Филипов.

Изпълнителният шеф в клуба разяснява и селекцията, настоявайки, че ЦСКА няма да прави повече входящи или изходящи прехвърляния.

" Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния капацитет. Това ще е съставът, който ще се бори напролет "

" Когато излезе съответна информация за стъпките, които се следват по отношение на стадиона, незабавно и почитателите и всички ще бъдат осведомени. Това което аз мога да кажа е, че се работи всекидневно, проектът се следва, периодите се съблюдават. ЦСКА ще има в действителност съвременен и европейски стадион "

" Няма нищо по-хубаво от това " Армията "  да е цялостна, да е алена и почитателите да поддържат тима, безкористно, както са го правили постоянно ", приключи Филип Филипов по отношение на края на протеста на " алените " ентусиасти. 
 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР