Изпълнителният директор на ЦСКА 1948, Добрин Гьонов, обясни с какви

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948, Добрин Гьонов, обясни с какви
Коментари Харесай

Гьонов: Голямата цел е единен ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948, Добрин Гьонов, изясни с какви функционалности ще бъде претрупан Стойчо Младенов, който беше показан като действен шеф на клуба. Той добави, че огромната цел е обединяване на "червената " общественост.

„ Търсим да обединим клуб, който да е на почитатели и митове. Нашата цел е да има обединен ЦСКА. Обединение би трябвало да има измежду хората. От това разделяне печелят само Левски и Лудогорец. Мисля, че в близко бъдеще клубът ще е един “, стартира той.

„ Опитваме се да покажем, че това е работещ модел. Никой не е бил гонен и всеки ще бъде посрещнат с отворени прегръдки. Младенов ще оказва помощ на структурно ниво. Знаете на Запад какъв брой хора работят в оперативната част на клуба. Той има голям опит и ще ни бъде доста потребен. Спортно-техническата власт остава при Любо Пенев “.

„ Имаме планове за развиване на клуба ЦСКА, в това число и във връзка с баскетбола. Младенов желае да се развива, тъй че се надявам да помогне на идеята. Ние подобяваме с всеки минал ден терена в Бистрица и игрищата. Винаги се опитваме да подсигуряваме положителни условия за почитатели и посетители. Ще видите някои изненади още в неделя “, приключи Гьонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР